Archief

Klik hier voor het concept wedstrijdschema: concept tijdschema 23 juni 2019
Als je vragen / opmerkingen hebt dan graag je mail voor dinsdagavond 18 juni a.s. 20.00 uur aan rpp@ziggo.nl

We hebben als wedstrijdleiding gekozen voor “geen startverschillen” Gelukkig zijn er weer meer velden gewoon vol (3-4 ploegen) en zijn startverschillen niet nodig. We zullen wel, als er leeftijdscategorien zijn samengevoegd, met omrekenfactoren de snelste ploeg in de totale categorie (die op blokschema stond) zo snel mogelijk na de laatste race van het blok met een blik verblijden.


We hebben een nieuwe datum voor de DMO-Tilburg ; zondag 23 juni 2019 op de Watersportbaan Tilburg.


We hebben ook graag jullie mening over de DMO-Tilburg. Graag horen we van jullie (via het contact formulier) het volgende :

  1. hoe maken we de DMO-Tilburg nog aantrekkelijker
  2. hoe krijgen we meer deelnemers uit Nederland

Geef je mening en we gaan er mee aan de slag zodat de DMO-Tilburg in alle categorieën kan groeien en we naar de 200 ploegen kunnen doorgroeien.

We would like to invite you to give us your opinion about the DMO-Tilburg. Please use the format under ‘contact’ to give us your feedback about:

  1. how can we improve the races in general
  2. How can we arrange more participant from your country?

Thanks for your opinion and see you next year.


De foto’s zijn ook op de site te vinden, kijk op https://dmo-tilburg.com/fotos-2018/ . Siem Zwaard bedankt voor het maken.

Please find the pictures on the site : https://dmo-tilburg.com/fotos-2018/. We want to thank Siem Zwaard for shooting them !


We kijken terug op een prachtige wedstrijddag. We hopen dat jullie, de deelnemers, dat ook zo ervaren hebben en dat je tevreden bent met je races en met de organisatie. De resultaten zijn terug te zien op de site van Time-Team https://regatta.time-team.nl/dmo/2018/results/events.php Foto’s en de drone opname volgen later deze week. Voor volgend jaar hebben we nog geen datum, dat hangt samen met de ZRB wedstrijden die mogelijk naar mei gaan in 2019. Als we daar duidelijkheid over hebben zullen we dat zo spoedig mogelijk plaatsen. We hopen dat jullie onze ambassadeurs willen zijn voor de DMO-Tilburg Masters. Graag tot volgend jaar.

We look back to a fantastic day. We do hope that you, the rowers, also look back with nice exiting races. The results are available at https://regatta.time-team.nl/dmo/2018/results/events.php. Pictures and the drone movie to follow later this week. For next year we do not have a date yet, this will follow as soon as possible and we do hope to see you back at the Watersportbaan Tilburg and hope you will be our ambassadours for the DMO-Tilburg Master Races. See you in 2019


De loting is verricht en is te vinden op de Time-Team pagina of kijk onder loting naar de link. https://regatta.time-team.nl/dmo/2018/

The draw for Saterday has been done, please check on the page “loting” for the link to Time – Team

We all see you on Saterday at the Watersportbaan Tilburg. Tot zaterdag in Tilburg

Please make sure you have fulfilled your entry fees / graag je inschrijfgeld voldoen voor zaterdag / Thanks / Dank u wel


all the entries are received, in total 101. We will create a schedule in which all entries will be able to row their race. For the ones which are alone we will look for opportunities to row in another race (with start differences). The first start will be at 10.15 hrs. We will publish concept race schedule tomorrow evening latest (please note the time schedule per blok) and the draw on Wednesday from 21.00 hrs onwards.

Alle inschrijvingen (101) zijn verwerkt en in een concept race plan gezet. Ook de nummers waar maar 1 inschrijving voor binnen was zullen we een passende heat zoeken om mee te starten (met startverschil). De eerste start zal zijn om 10.15 uur en we verwachten morgen avond een concept race plan te publiceren (let op tijdstippen van de blokken) en op woensdag volgt vanaf 21.00 uur de loting.


We welcom our foreign teams from Belgium (CR Bruxelles, UN liege) and from Germany (RV Emscher, RV Germania Düsseldorf, Neusser RV & Waltrop) for participating the DMO-Tilburg. We have now more than 100 entries and about 35 races. We close the possibilities for entries tomorrow night June 3rd. If you want to join us please send us an e-mail soonest.  If you want to practise already Friday evening prior to the DMO-Tilburg raceday this is possible. We at the Tilburgse Open Roeivereniging (TOR) can serve you (against payment) a nice pasta meal. Please send a mail to dmotilburg@gmail.com and we arrange this meal for you.

We see you all next week June 9th at the Watersportbaan Tilburg.


We zijn goed op weg, de 100 inschrijvingen zijn gehaald en we hopen uiteraard op nog meer deelnemers. We hebben op basis van de huidige inschrijvingen voorlopig 35 heats kunnen samenstellen waarbij ploegen met 2 , 3 , of 4 ploegen over de baan gaan over 1000m. Uiteraard proberen we startverschillen te voorkomen, maar daar hebben we voldoende inschrijvingen voor nodig. Volg ons op facebook @DMOTilburg of Twitter @DMOTilburg voor laatste nieuws. Er is de mogelijkheid om op vrijdag avond al te trainen en dan serveren we een pasta maaltijd voor de roeiers. Geef je daarvoor op dmotilburg@gmail.com


De inschrijvingen gaan goed, vanuit Duitsland melden zich nog een aantal ploegen en we hopen dat we weer 100 ploegen op het water zullen zien. Voor degene die dachten dat er geen tegenstand zou zijn, schrijf je alsnog in en kom op de Watersportbaan Tilburg racen over 1000m op een 4 ploegen baan. We proberen zoveel mogelijk dezelfde categorieën per heat te laten starten om een mooi wedstrijdverloop te krijgen. Mogen de beste winnen !

Verder zullen er ook drone opname gemaakt worden (uiteraard met in acht neming van de veiligheid van de roeiers. Ook zijn er fotografen aanwezig en zal er gefilmd worden. in het kader van de nieuwe privacy wetgeving maken we er melding van op de site dat we de beelden op de site zullen publiceren en uiteraard maken we graag gebruik van de beelden ter voorbereiding op de derde editie in 2019 ! Mocht je bezwaar hebben dan vernemen we dit graag op de wedstrijddag voordat je het water op gaat zodat we passende maatregelen kunnen nemen. De wedstrijdleiding zal zicht houden op deze meldingen bij het publiceren van de beelden.


For our foreign team: if you want to do a rowing weekend you can start on Saterday our DMO-Tilburg 1000m races in Tilburg and on Sunday June 10th you can participate at the http://www.DommelRegatta.nl in Den Bosch (which is close to Tilburg). Check their site for entries to participate. For the DMO-Tilburg check on our site “Foreign Teams” for entries!


We hebben het verzoek ontvangen om het nummer Mix 8+ (boord) toe te voegen. Uiteraard geven we daar gehoor aan en wordt het nummer toegevoegd aan het programma.

Roei weekend suggestie: op zaterdag 9 juni de 1000m op de Watersportbaan Tilburg (ook als voorbereiding op de Euro Masters in München eind juli) en op zondag 10 juni de achtervolgingsrace op de DommelRegatta in Den Bosch. Maak een roei combinatie in Brabant !


De eerste inschrijvingen zijn binnen, De Waal, Amstel, RIC, Rijnland en De Hoop en Luik hebben al een aantal ploegen ingeschreven. Vorig jaar hadden we ruim 100 inschrijvingen en waren De Hoop, Tromp, TOR, Rijnland, Beatrix en Hemus met een groot aantal ploegen aanwezig. Maar we verwachten ook dat andere grote Master verenigingen zoals Het Spaarne, Aegnwirden, Willem III, Maas, Jason, Poseidon, Daventria, Triton, De Laak en anderen nog zullen inschrijven. we hopen dat we komend jaar met het aantal inschrijvingen verdubbelen en dat we zo min mogelijk gebruik hoeven te maken van startverschillen per heat. Komende weken nog tijd om te trainen om die 1000m onder de knie te krijgen en dan schrijf je in op de KNRB site. We zien jullie graag op zaterdag 9 juni in Tilburg. En voor de die-hards: op zondag 10 juni kun je dan ook nog mee doen aan de Dommel Regatta in Den Bosch (www.dommelregatta.nl) een achtervolgingsrace over 8km. Maak er een sportief en gezellig weekend Brabant van met races in Tilburg en Den Bosch !. Voor overnachtingen kijk op onze site (o.a. het nieuwe Van der Valk hotel https://www.hoteltilburg.nl/ ) 


Terug blik op een mooie eerste editie van DMO in Tilburg.

De eerste editie DMO-Tilburg zit erop. Wij vonden het mooi om deze racedag te organiseren en natuurlijk willen we de deelnemers uit Nederland, Belgie en Duitsland hartelijk bedanken voor hun strijd op het water. Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben en zoals al aangegeven, jullie zijn de ambassadeurs van deze DMO-Tilburg. We maken uit de enthousiaste reacties op dat het een mooie dag is geweest en wij vragen jullie : “Zegt het voort” zodat er volgend jaar nog meer deelnemers zijn en we een hele dag kunnen plannen.

De foto’s en video’s die zijn gemaakt komen snel op de site. Ook willen we een poll starten om de discussie over startverschillen wel/niet te peilen voor volgend jaar!

Maak de site bekend www.DMO-Tilburg.com en ook de Facebook pagina @DMOTilburg en twitter @DmoTilburg

We willen de deelnemers, de vele TOR vrijwilligers, de kamprechters (met een klein team een goed wedstrijd leiden!), Alexander van Time Team (helemaal TOP) de meisjes van de Scouting Goirle, de EHBO Tilburg, Lonneke en Lars (fotograaf/video), Vidar en Ale Sound en Waterline.nl bedanken, zonder jullie hadden we het niet kunnen doen. TOP en BEDANKT ! tot volgend jaar.

Organisatie DMO-Tilburg : Jolien, Anja, Michel, Dianne, Robert-Paul


NIEUW! De foto’s en video van de eerste editie DMO-Tilburg staan nu online klik hier.

foto's.jpg

 

%d bloggers liken dit: