NIEUWS

Klik hier voor het concept wedstrijdschema: concept tijdschema 23 juni 2019
Als je vragen / opmerkingen hebt dan graag je mail voor dinsdagavond 18 juni a.s. 20.00 uur aan rpp@ziggo.nl

We hebben als wedstrijdleiding gekozen voor “geen startverschillen” Gelukkig zijn er weer meer velden gewoon vol (3-4 ploegen) en zijn startverschillen niet nodig. We zullen wel, als er leeftijdscategorien zijn samengevoegd, met omrekenfactoren de snelste ploeg in de totale categorie (die op blokschema stond) zo snel mogelijk na de laatste race van het blok met een blik verblijden.

Wijzigingen zijn mogelijk als ze het race schema niet verwarren. Bijschrijven is mogelijk als er nog geen vol veld is. Dit dan graag middels een wijzigingsformulier (te krijgen bij wedstrijdbalie TOR) op tijd en volledig invullen.

Elke ploeg dient voor zijn race een boegnummer op te halen (tegen borg) bij de wedstrijdbalie, dit is in het gebouw van de Tilburgse Open Roeivereniging (TOR). Na de race de boegnummers weer inleveren (en borg retour).

Botenwagens hebben uiteraard vrij toegang tot het terrein, graag economisch parkeren zodat er plek is voor iedereen.

Deelnemers en bezoekers dienen hun auto op het parkeer terrein van Beekse Bergen te plaatsen (uitrij munten bij de receptie van Doe en Speelland BB verkrijgbaar).

We zien jullie graag allemaal op zondag 23 juni op de Watersportbaan Tilburg. Als je al een dag eerder wil komen trainen (of als je mee doet aan de Waterline Master Waterdag www.waterline.nl) dan kun je ook zaterdagavond om 18.00 mee eten op TOR. Geef je daarvoor op per mail op rpp@ziggo.nl (uiterlijk donderdag 20 juni 20.00 uur).

DE LOTING ZAL DONDERDAG AVOND 20 JUNI VANAF 21.00 UUR OP DE SITE (EN BIJ TIME-TEAM) TE ZIEN ZIJN.


De inschrijvingen zijn geopend.
De wedstrijdcommissaris kan de wedstrijdploegen inschrijven op de KNRB inschrijfsite: https://inschrijvingen.knrb.nl/nl

Foreign teams: for ENTRIES, please provide us : 1)country, 2)name of the rowing club, 3)website of the club, 4)name contact person and 5)mailaddress of contact person: You will get login details from our National Rowing Union (KNRB) https://dmo-tilburg.com/foreign-teams/

Voor de boegnummers vragen we een borg van Eur 10,– Elke ploeg dient zich 1 uur voor de race aan te melden bij wedstrijdsecretariaat (we ask for Eur 10,- deposit for bow numbers for each race, please check at least one hour prior to your race in with “Wedstrijdsecretarisaat”).


Naamloos-2logo


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: