NIEUWS

De eerste inschrijvingen zijn binnen, De Waal, Amstel, RIC, Rijnland en De Hoop en Luik hebben al een aantal ploegen ingeschreven. Vorig jaar hadden we ruim 100 inschrijvingen en waren De Hoop, Tromp, TOR, Rijnland, Beatrix en Hemus met een groot aantal ploegen aanwezig. Maar we verwachten ook dat andere grote Master verenigingen zoals Het Spaarne, Aegnwirden, Willem III, Maas, Jason, Poseidon, Daventria, Triton, De Laak en anderen nog zullen inschrijven. we hopen dat we komend jaar met het aantal inschrijvingen verdubbelen en dat we zo min mogelijk gebruik hoeven te maken van startverschillen per heat. Komende weken nog tijd om te trainen om die 1000m onder de knie te krijgen en dan schrijf je in op de KNRB site. We zien jullie graag op zaterdag 9 juni in Tilburg. En voor de die-hards: op zondag 10 juni kun je dan ook nog mee doen aan de Dommel Regatta in Den Bosch (www.dommelregatta.nl) een achtervolgingsrace over 8km. Maak er een sportief en gezellig weekend Brabant van met races in Tilburg en Den Bosch !. Voor overnachtingen kijk op onze site (o.a. het nieuwe Van der Valk hotel https://www.hoteltilburg.nl/ ) 


Terug blik op een mooie eerste editie van DMO in Tilburg.

 

 

 

De eerste editie DMO-Tilburg zit erop. Wij vonden het mooi om deze racedag te organiseren en natuurlijk willen we de deelnemers uit Nederland, Belgie en Duitsland hartelijk bedanken voor hun strijd op het water. Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben en zoals al aangegeven, jullie zijn de ambassadeurs van deze DMO-Tilburg. We maken uit de enthousiaste reacties op dat het een mooie dag is geweest en wij vragen jullie : “Zegt het voort” zodat er volgend jaar nog meer deelnemers zijn en we een hele dag kunnen plannen.

De foto’s en video’s die zijn gemaakt komen snel op de site. Ook willen we een poll starten om de discussie over startverschillen wel/niet te peilen voor volgend jaar!

Maak de site bekend www.DMO-Tilburg.com en ook de Facebook pagina @DMOTilburg en twitter @DmoTilburg

We willen de deelnemers, de vele TOR vrijwilligers, de kamprechters (met een klein team een goed wedstrijd leiden!), Alexander van Time Team (helemaal TOP) de meisjes van de Scouting Goirle, de EHBO Tilburg, Lonneke en Lars (fotograaf/video), Vidar en Ale Sound en Waterline.nl bedanken, zonder jullie hadden we het niet kunnen doen. TOP en BEDANKT ! tot volgend jaar.

Organisatie DMO-Tilburg : Jolien, Anja, Michel, Dianne, Robert-Paul


NIEUW! De foto’s en video van de eerste editie DMO-Tilburg staan nu online klik hier.

foto's.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: